Facebook English

Гост-лектори

Абуди Шаби е мастър коуч и фасилитатор, с повече от 20 години опит в работа с управители, коучове и лидери.

Има дългогодишен принос към коучинг професията на глобално ниво. Съосновател е на ICF Великобритания, като е заемал и пост в ICF Global. Автор е на множество статии и проучвания по коучинг и е част от редакторския екип на списание Coaching at work.

Международният му произход - роден в Лондон, баща му е евреин от Иракски произход, а майка му Християнка от Ливан - му е помогнал да развие чувствиетелна антена за различни гледни точки и подходи, любопитство и разбиране относно това какво кара хората да действат.

Водил е онтологични коучинг програми по цял свят. Редовен лектор е на международни коучинг конфереции в Европа, а също така е гостуващ мастър фасилитатор в много европейски коучинг школи.

 

Аннамария Барнижки има 20 години опит в управлението на човешки регурси, включително 10 години опит в мениджмънт и коучинг. В момента е екзекютив и бизнес коуч.  Нейната специалност е развитието на лидерски умения, стрес и кариерен мениджмънт.

Като част от нейната отдаденост на постоянно учене и споделяне на опит, тя е обучител на коучове, гостува като лектор на конференции, води уъркшопи и пише статии. Счита, че само-обучението е от изключителна важност. От 2016-та е Директор за кредитиране към ICF Унгария. Между 2012 и 2015 е заемала длъжността вице-президент към Федерацията на Унгарските коучинг организации. Тя е сертифициран от ICF ментор коуч.

Придобива диплома по управление на човешките ресурси към Pázmány Péter University. Също така има диплома по бизнес коучинг от Бизнес коуч академи, магистърска степен по Работна и Организционна Психология в СУ "Св. Климент Охридски". 

 

Д-р Сали Бонуел е Коучинг вице-президент в GlaxoSmithKline, където през 2010 основава Коучинг център за върхови постижения. Тя оглавява коучинга в рамките на цялата организация, както и да изгражда вътрешно-фирмени коучинг способности, управлява качеството на използваните вътрешни и външни екзекютив коучове, както и да оценява влиянието на коучинга в организацията. GSK са носители на наградата ICF Global Prism за 2016.

Сали е член на Coaching Sponsors Forum, чиито фокус е върху това как да се постигне системна промяна в управлението и професионализма на коучинг индустрия. Често гостува като лектор на международни конференции, засягайки темите за това как да се установи вътрешно-фирмен коучинг и неговият мониторинг, подбор на отлични екзекютив коучове и бъдещето на коучинг индустрията. 

Има докторат по Коучинг и менторство, както и диплома по психология и антропология, магистратура по бизнес администрация. Акредитирана е до ниво PCC към ICF.
 

 

Сайма Бът

С нейните повече от 17 години опит в развитието, както на екипи, така и на индивидуални лилчности в индустриите, чрез прилагане на уникален микс от интуиция, енергия и умения, Сайма се стреми да изкара на повърхността най-добрите качества у хората като техен коуч и ментор. Тя е специалист по невро-лингвистично програмиране, ICF MCC и сертифициран ментор коуч. 

След завършване на университет, нейният корпоративен опит във фармацевтичната индустрия бива последван от магистратура по бизнес администрация. Отдадена е на непрестанното обучение, което ѝ позволява да развие задълбочено разбиране към хората и техните стратегии за успех. 
Комбинира емпатия и предизвикателство към клиентите си, за да повиши осведомеността им. При нея коучингър за ръководители и ръководители на екипи идва по естествен път, в съчетание с лекота и елегантност. Поддържа най-високите стандарти на коучинг с индивидуален подход. Клиентите ѝ описват сесиите като изпълнени с топлина, предизвикателста, хумор и вдъхновяващо учене.

 

Ким Лейшнър е професионален сертифициран коуч (PCC), IAF, Магистър по невро-лингвистика и SCF.

Ким ръководи международни програми за личностно и професионално развитие повече от 20 години. Част от неините клиенти са коучове, heart-base leaders, висш мениджмънт, мениджъри, лидери и предприемачи по цял свят.

Отдадена е на разгръщането на човешкия потенциял. Стимулира и подкрепя клиентите си да стават по-добри и съзнателно да разширяват обсега си на влияние върху околните.
Ким също е старши треньор и член на преподавателския състав на международния доставчик на програми за човешко развитие, насочени към решения, както и на програми за обучение на коучове на ICF (ICF-ACTP) и е водила обучителни програми, свързани с коучинг, на пет континента и над 11 страни по света.

Катерина Канелиду е коуч, треньор, ментор коуч и ментор треньор с над 20 години опит в работата с екипи и индивиди.

През 2009-та година основава своя собствена коучинг компания с мисията да предостави на клиентите си услуги по коучинг и тренинг от най-високо ниво и да създаде здравословна и високо-продуктивна среда за позитивна, устойчива промяна. Като коуч по лидерство, катерина работи с лидери от цял свят, като ги подкрепя да превъзмогнат предизвикателствата и да процъфтяват дори и в най-неблагоприятните условия. Член е на ръководния екип на проекта CoachActivism, инициатива за коучинг на глобалната бежанска криза и съосновател на организацията CCtA.

Тя е магистър по драматерапия и психодрама, а преди да стане треньор, работи като терапевт и педагог.

Катерина живее в Атина, Гърция и е пътувала до повече от 12 страни за своите клиенти за коучинг и международни проекти.

 

 

Д-р Николаос Димитриадис

Печелещ награди комуникационен професионалист, преподавател и консултант. Д-р Димитриадис е автор на книгата "Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach" и говори в университета TEDx в Strathclyde за спешната необходимост от brain-based комуникация. Той е сертифициран Neuromarketer и сътрудник в програмата за мениджъри на Neuromarketing в медийното училище в Хамбург. Той е работил с международни марки като IKEA, IBM, JTI, Nestle, Джонсън и Джонсън Pierre Fabre, Coca Cola, Banca Intesa Sanpaolo, Райфайзен Банк, Рауч, Текенан, USAID и др. Наставник е на стартиращите в ICT HUB, Белград, Сърбия. Той е главният изпълнителен директор на Trizma Neuro, авангарден стартиращ невронаучен подход. Той е и регионален директор на Международния факултет на Университета в Шефилд, City College, за Западните Балкани. Д-р Димитриадис е силен защитник на brain-based решения за бизнес предизвикателства.